Pe 1-3 septembrie la Câmpulung Muscel are loc ultima ediție din acest sezon a Level 1, MTB Skills Boot Camp

Pe 1-3 septembrie la Câmpulung Muscel are loc ultima ediție din acest sezon a Level 1, MTB Skills Boot Camp

O nouă tabără din seria MTB Skills and Boot Camp se va organiza la Câmpulung Muscel, pe 1-3 septembrie. Este vorba despre ultima ediție a Level 1 din acest sezon, dedicată ciclistelor și cicliștilor de nivel intermediar.

În cadrul taberei vor fi abordate toate situațiile care se pot întâlni în cadrul unui concurs de tip maraton MTB, inclusiv cele solicitante din punct de vedere tehnic, tipice turelor lungi ale acestor concursuri. Dar, tabăra nu se adresează doar racerilor, ci tuturor celor care doresc să se bucure în siguranță de o tură MTB.

Tabăra este concepută pentru adulți și oferă o serie de exerciții progresive ca și nivel de dificultate, pentru a înțelege și stăpâni dinamica bicicletei în teren accidentat. De la poziționarea pe bicicletă, la lucrul cu suspensiile, alegerea traselor și folosirea privirii, cele trei zile petrecute în tabără te vor face să fii mai fluent(ă) pe bicicletă și să descoperi că poți să treci la ghidon și în pedale prin mai multe locuri decât te-ai fi așteptat.

Vei participa la seminarii de wheelie, manual, bunny hop și dropuri și vei înțelege ca și adult care sunt pașii pentru a-ți însuși aceste tehnici. Timpul petrecut în pump-track și îndrumările primite te vor face să înțelegi și să stăpânești dinamica ansamblului rider-bicicletă, să lucrezi cu suspensiile și cu privirea, urmând să îți transferi mișcările în teren, pentru un plus de control și fluiditate.

Totodată, în cele trei zile de tabără se parcurg aproximativ 80 de kilometri, cu 300-400 de metri diferență de nivel pe zi, așa că te vei întâlni cu un „sortiment” bogat de urcări și coborâri. Și, desigur, explicații, demonstrații și feedback personalizat despre abordarea punctelor cheie ale acestora, astfel încât să nu mai fii în dificultate la curse. Nu în ultimul rând, totul se întâmplă în peisaje pe care nu ai cum să le uiți prea curând, alături de oameni cu aceeași pasiune: mountain biking-ul.

Prețul taberei este de 1.090 de lei/persoană. Pachetul include:

– coaching mtb timp de trei zile, feedback consistent si personalizat;

– 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus;

– acces la toate facilitatile Casei Freerider.ro – pump track, bike-wash, Wi-Fi, parcare si, in caz ca apare o problemă mecanică, la un atelier complet utilat cu scule;

– învioarare matinală, rutine de stretching si de mobilizare articulară;

– pentru orice curiozitati ai avea legate de nutritie, iti sta la dispozitie nutriționist sportiv Roxana Sandu Radu;

– ateliere de wheelie, manual si bunny-hop, cu progresii realiste, pe înțelesul fiecărui adult. Grup de sprijin, cu follow up și feedback pentru clipurile trimise, de-a lungul sezonului;

– o sumedenie de fotografii și filmulete cu tine in actiune plus un video al taberei

Pentru înscrieri și detalii: coach@marcsandu.ro, 0745-083.191

Feeback participante și participanți:

Mulțumim pentru experiențele memorabile, am învățat destule în trei zile și le vom aplica cât mai des” – Alex, Bran.

M-am simțit foarte bine în tabără și simt că am progresat foarte mult” – Adi, București

Am fost la concurs la Topoloveni și e clar că am pedalat la alt nivel după tabăra de la Câmpulung. M-am simțit puternică și nivelul de încredere în mine pe bicicletă a crescut considerabil” – Luminița, Râmnicu Vâlcea.