Matilda despre tabara de mtb

Matilda despre tabara de mtb

Matilda a participat la tabara de mountainbike MTB Skills and Boot Camp Level 1 din iulie 2020. Ii multumim foarte mult pentru frumoasele cuvinte, ne bucuram ca ne-am cunoscut si am fost utili prin informatie, practica si nu numai.

“… si plecarea a venit cu o surpriza faina, o ultima coborare foarte abrupta, de care mi-a fost teama. Insă Marc nu m-a putut lasa cu teama asta, mi-a cautat un sant in care am exersat din nou coborarea si abordarea cotelor de nivel. Ii multumesc pentru atentie si uite ca aseara am coborat unele portiuni dinspre ˝Iepure˝ cu mai multa incredere.

Despre tabara si organizatori, Marc si Roxana, am doar cuvinte de lauda, atmosfera relaxanta, informatii studiate si argumentate dpdv stiintific, foarte utile. Cum pe mine ma intereseaza si nutritia, Roxana ne-a raspuns tot timpul la intrebarile noastre si ne-a dat sfaturi faine.

Apreciez atentia lor pentru nevoile fiecarui participant in parte, dedicarea cu care explica lucrurile si profesionalismul. In tabara asta, chiar a fost fun, ca intr-un grup de prieteni si pe deasupra am mai si invatat multe lucruri faine.” Continuarea … aici …