#noi2team este pentru #tine: sport si nutritie cu Marc si Roxana

#noi2team este pentru #tine: sport si nutritie cu Marc si Roxana

#noi2team este despre ceea ce facem noi la cursele de ciclism dar si despre ce putem face noi pentru voi, adica, nutritie si sport.

Marc Sandu:

– Postural Alignment trainer;

– Personal trainer;

– MTB coach, ciclist amator si initiator al taberelor de mountain bike – MTB Skills and Boot Camp despre care poti citi mai multe … aici … si sotia, 

Roxana Sandu-Radu:

– nutritionist sportiv si ciclista amatoare.

Probabil te intrebi daca merita sa faci asta. Iata de exemplu transformarile mele ca urmare a planurilor nutritionale de slabit/ars grasimi pe care mi le-a facut si …gatit sotia si despre care poti citi … aici …   iar daca te-am convins, le poti comanda  aici.  

nutritie sportiva, plan nutritional, slabit, ars grasime, dieta de slabit, dieta sportiva. nutritionist sportiv

Daca e sa ne referim strict la MTB, poti analiza fotografia de mai jos, e de la Campina Open MTB. In stanga sunt eu, cel din 2012, in dreapta, sunt tot eu, dar in anul “de gratie” 2018. Asadar, nu am avut dintotdeauna sub 10% grasime si nici un Cannondale Lefty Ocho! A trebuit sa muncesc ani buni pentru ele si, daca te uiti mai atent, poti observa si diferenta de postura, care conteaza enorm in performanta pe bicicleta!

Daca in 2012, dar si in 2015 sau in 2016, un podium la tura lunga si o clasare in primii cinci la general mi se parea ceva de ordinul imposibilului, in 2018 mi-am atins obiectivul. Asadar, daca te regasesti in fotografia din stanga si vrei sa faci un upgrade la cea din dreapta si sa fii mai bun/buna pe bicicleta si/sau sa iti imbunatatesti forma fizica si postura, ne gasesti aici! Desi nu suntem ciclisti profesionisti, am trecut printr-un proces, am experimentat pe propria piele o gramada de lucruri, iar acum te putem ajuta sa iti creezi propriul proces de evolutie in ceea ce priveste performantele personale.

transforma, mtb, mountain bike, ciclist, amator

Iata-o si pe Roxana, inainte (2013) si dupa (2015), rastimp in care ea a invatat tot ce am stiut la vremea respectiva adica MTB Skills and Boots Camp,  Race Pack, MTB Coaching si pregatire fizica (iata doua capitole de exemplu, Core Training,Weight Training). Observati in poza din dreapta calmul si increderea ce se citesc pe chipul ei versus panica si spaima (care de cele mai multe ori duc la grave accidentari) din stanga. Tu in ce ipostaza iti doresti sa te afli la un concurs? In cea din stanga sau in cea din dreapta?

mountain bikerita, mtb girl, fete pe biciclete

2018 a fost primul an in echipa #noi2team dupa ce ne-am petrecut si pedalat primii nostri ani in ciclismul amatoricesc la diverse echipe romanesti. Desi in timpul curselor de sosea (singurele pe care le avem in comun pentru ca eu mai concureaz si la moutain bike iar cursele de ciclocros au starturi separate la barbati si femei) foarte rar ne intersectam si nu lucram “oficial” ca o echipa in mod normal, tot ce tine de pregatirea noastra inainte si dupa, facem impreuna, ca o echipa. Poti urmari toate astea in timp real in povestile noastre (insta stories) de pe conturile de instagram:

instagram.com/roxanasanduradu

instagram.com/marc.sandu

Marc Sandu, personal trainer, postural alignment trainer, mtb coach, Roxana Sandu-Radu, nutritionist sportiv

Sau pur si simplu cauta #noi2team pe instagram sau facebook – am pus deja link direct sa iti fie mai usor.

Inafara de sustinerea reciproca, financiara si morala, si a familiei, echipa a primit sprijin in 2018 si de la High Energy Romania (sponsorul si partenerul nostru pe partea de suplimente sportive de calitate), Original Ware, SLettering si Palatul Bragadiru.

Daca vrei sa devii sponsorul echipei noastre iti putem detalia benefiiciile daca ne trimiti un e-mail sau un mesaj privat pe canalele noastre de socializare.

Pentru programari sau evaluari, detalii si intrebari ce privesc serviciile noastre de nutritie si sport ne auzim cu drag via e-mail sau la un telefon:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.