Tabere de mtb – MTB Skills and Boot CAMP

Tabere de mtb – MTB Skills and Boot CAMP

Pretul taberei de mtb, cu cazare doua nopti si mic dejun inclus este de 840 lei. Pentru detalii si inscrieri, coach@marcsandu.ro sau 0745 083 191

TABERE DE MOUNTAIN BIKE MTB SKILLS AND BOOT CAMP DIN 2014

Din 2014 organizez impreuna cu FreeRider.ro tabere de mountain-bike dedicate practicantilor de nivel incepator si mediu, care sunt dornici sa isi puna la punct abilitatile de control ale bicicletei, fie in vederea participarii la curse de ciclism, MTB XC sau Marathon, fie ca doresc pur si simplu sa savureze o tura pe munte cu bicicleta.

MTB Skills and Boot Camp BASE LEVEL

Din 2020, intrucat misiunea MTB Skills and Boot Camp este cresterea nivelului tehnic al practicantilor și practicantelor de MTB din Romania, de nivel amator, pentru ca acest sport sa devina o experienta mai sigura si mai distractiva, am decis sa dezvoltam o tabara special pentru persoanele care se afla la început de drum:  MTB Skills and Boot – Base Camp.

Cui se adreseaza aceasta tabara? Celor care și-au cumparat un MTB, poate prima bicicleta dupa cea din copilarie, și sunt curiosi ce inseamna sa il folosesti in mediul pentru care a fost creat. Celor care stiu sa mearga pe bicicleta, dar nu avut inca indrazneala de a parasi aleile parcurilor si isi doresc sa invete mai mult despre ce pot face la ghidonul bicicletei. Tuturor celor care isi doresc o mica aventura la munte, in care sa fie ghidati de rideri experimentati, sa ramană in siguranta si sa descopere ABC-ul mersului pe bicicleta.

Prin specificul ei, această tabara este o experienta excelenta pentru familii, putand participa copii de cel puțin 12 ani, insotiti de un parinte pe bicicleta, iar pentru a se forma o experienta continua si a beneficia de un progres cuantificabil, ea se poate continua cu o tabara din seria MTB Skills and Boot Camp.

Cum a fost in taberele MTB Skills and Boot Camp BASE LEVEL din 2020:

MTB Skills and Boot Camp LEVEL 1

Tabara de mountainbike MTB Skills and Boot Camp LEVEL 1 este pentru tine daca ai deja experienta pe mountain-bike, ai participat la cateva concursuri sau ai cateva ture montane la activ si iti doresti sa inveti intr-un mediu fara stress competitional ABC-ul pedalatului asa cum este vazut el de catre o persoana care a inceput la fel ca tine, dar care nu s-a mai putut opri din pedalat si cumva e posibil sa fii trecut de 100 de competiţii de MTB, cicloros, enduro si de sosea. Programul complet al taberei de mtb si mai descrierea pe larg … aici … sau pe coach@marcsandu.ro

Cum a fost la tabarele de mtb MTB Skills and Boot Camp LEVEL 1 din 2020, sezonul 7, pe scurt in aceste montaje video:

MTB Skills and Boot Camp LEVEL 2

Taberele de mountain bike MTB Skills and Boot Camp LEVEL 2 sunt pentru cei care au participat deja la LEVEL 1 sau au trecut de preselectie. Pe langa traseele de mtb in program intra un seminar de nutritie sportiva cu Nutritionist Sportiv Roxana Sandu-Radu, iar invioarea se transforma in mobilitate Postural Alignment. Mai multe detalii la telefon sau via coach@marcsandu.ro

Cum a fost la tabara de mtb MTB Skills and Boot Camp LEVEL 2 din 2020:

Calendarul 2021 al taberelor de ciclism montan MTB Skills and Boot CAMP va fi publicat la inceputul anului 2021. Daca vrei sa fii primul care afla mai multe scrie-mi sau suna-ma la datele de contact.