Ma bucur de faptul ca sunt susţinut de către High Energy Romania!

Ma bucur de faptul ca sunt susţinut de către High Energy Romania!

In primul rand, ce este HighEnergy Romania? HighEnergy Romania este un magazin de suplimente nutritive de elita – o sa va conving de asta imediat, care se adreseaza atat sportivilor profesionisti cat si amatorilor ca mine. Abordarea HighEnergy Romania este cea de a oferi suplimente nutritive de calitate superioara, la pachet cu o consultanta „scrupuloasa” consider, in materie de nutritie sportiva, un capitol destul de necunoscut si incarcat de mituri, as spune la noi in tara.

IMG_4011

Alaturi de Tudor Şulea, liderul echipei High Energy si de sotia mea, nutritionist sportiv, Roxana Sandu Radu.

Experienta mea cu suplimentele nutritive este destul de variata, invartindu-ma, ca orice ciclist in sfera gelurilor, a bauturilor isotonice, pentru inceput, apoi, odata ce am inceput sa ma ocup din ce in ce mai serios de fitness, am descoperit batoanele proteice, pre-workout-urile, post-workout-urile si avand o sotie care s-a specializat in nutritie sportiva, „lucruri misterioase” ca beta-alanina, AKG si deja risc sa fiu acuzat ca ma bazez prea mult pe „prafuri”. Discutia e lunga si nu e scopul acestui articol sa o lamuresc sau macar sa imi expun parerea. Dar, trebuie sa spun ca fara aceste „prafuri”, la peste 12 de ore antrenament, de obicei pe la mijlocul zilei, intre sedintele de dimineata si de cu seara ca antrenor personal, as fi cam… pe minus la capitolul macro si micronutrienti.

 

Schimband putin unghiul de abordare, am avut placerea sa fac parte din doua echipe de ciclism de amatori si intotdeauna am avut un sponsor pe partea de nutritie. Ati observat, sper, ca m-am tinut cu inversunare chiar, departe de orice critica in diversele mele postari, desi de multe ori m-a mancat tastatura, dar nah, cata vreme nu am macar nici macar un 4,5 watti pe kilogram, am considerat ca e mai decent sa imi pastrez anumite pareri pentru mine. Dar, trebuie sa spun ca intotdeauna mi s-a parut amuzant sa am pe tricou un logo cu un brand de nutritie si nu numai, pentru care sa primesc o… reducere sau, sa fiu obligat sa cumpar la aceeasi reducere, dar neaparat totul X 2 pentru ca altfel nu functioneaza sistemul de facturare. Adica, mi-am pus intrebarea, asa amator mediocru cum sunt – caracterizarea e luata de pe facebook, de ce nu port si un logo doar la 75% pe tricou? Asta e de altfel e unul din motivele care m-a facut sa o las mai moale cu echipele si sa imi vad de treaba pe cont propriu…

Si aici vin acesti baieti de la HighEnergy Romania, care observa ca postez pe retelele sociale despre cum testez eu un baton Grenade, primit de la „maestrul” Tiberiu Vintiloiu, fondatorul Postural Alignment, ma cheama la o intalnire, ma intreaba cam de ce am nevoie intr-o luna de „ciclism” de-al meu si plec de la ei cu „tolba” plina de „bunătăţi”. Asta, după ce ne-am hlizit vreo oră la tot soiul de poveşti, în biroul lor. Acum, o sa spuneţi că gata, mi-am vândut şi sufletul şi nu o să mă mai opresc din sfaturi şi îndemnuri şi selfieuri pe Facebook cu bidonul SiS, dar sunt de părere, inclusiv în baza acceselor de sinceritate din paragraful de mai sus că pot oferi informaţii interesante, competente şi fără a cădea într-un exces de zel, despre suplimentele comercializate de HighEnery Romania.

Aşadar, care sunt brandurile comercializate pentru care HighEnergy Romania este distribuitor oficial? Despre Science in Sport (Sis) nu trebuie sa spun mai nimic, sunt convins ca orice ciclist(a) a auzit macar acest nume, considerat brandul numarul unu in lume pentru nutritia de anduranta. Grenade este o marca destinata celor pasionati de fitness si de bodybuilding, considerat si brandul cu cea mai rapida crestere in ultimul deceniu si care colaboreaza cu trupele de operatiuni speciale ale armatei SUA – asta mie imi convine pentru ca iarna activitatea mea se cam muta exclusiv in sala si fac multe antrenamente de fitness, GLC 2000 – suplimentul nutritiv pentru refacerea și susținerea articulațiilor și a cartilajelor cu una din cele mai mari cantități de glucozamină disponibilă pe piață în acest moment, articulatiile mele “batrane” de abia asteapta sa il testeze si Pjur, prima companie din lume care a dezvoltat un lubrifiant siliconic, excelent pentru alergatori sau ciclisti, pe care am avut placerea sa il testez si despre care voi reveni cu un review detaliat in curand.

high energy romania

Mai vreau sa spun doar faptul ca magazinul este foarte fain si intuitiv structurat, pe sectiunile “Energizare si Hidratare”, “Refacere si Post Workout”, “Proteine”, “Aminoacizi”, “Arderea grasimilor”, “Nevoi Conexe” si “Accesorii” – spun cu mana pe inima ca shaker-ul Grenade e cel mai cool shaker pe care am pus mana vreodata si de fapt, nici nu imi imaginam ca un shaker poate fi cool. Asadar, orice practicant profesionist si amator de sport, orice sport, isi poate gasi in acest magazine online suplimentele de care are nevoie si merita mentionat ca are la dispozitie si un blog, foarte bine redactat – de altfel Tudor Sulea, initiatorul proiectului a practicat 15 ani tenis, in care poate gasi raspunsul la multe intrebari despre antrenamente si nutritie.

LOGO 300ppi-01