In 2015, poti alerga la Marathon de Paris cu ISOSTAR

Isostar aniverseaza in 2014 cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca cu o noua promotie dedicata tuturor iubitorilor de miscare. Dupa ce in vara fanii ciclismului au avut sansa sa participe la cea mai mare competitie de amatori din Europa, pe urmele ciclistilor din Turul Frantei – Etape du Tour, este randul alergatorilor de anduranta sa fie recompensati cu un premiu inedit – Pastele in alergare la Paris!

isostar romania

In perioada 15 decembrie 2014 – 8 februarie 2015, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar in valoare minima de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura se poate inscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro sau prin aplicatia disponibila pe facebook.com/Isostar.Romania si intra in cursa pentru cele 240 de premii constand in accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiu – un sejur in doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015, Franta. Regulamentul promotiei poate fi consultat in mod gratuit pe pagina web a campaniei.

Castigatorul Marelui Premiu al promotiei “ Alearga de Paste la Paris cu Isostar” va avea astfel sansa ca, impreuna cu un prieten, sa participe la unul dintre cele mai impresionante evenimente de maraton in lume. Marathon de Paris, aflat in 2015 la a 39-a editie, este una dintre cele mai longevive competitii de gen, atragand din 1976 incoace, an de an, un numar impresionant de alergatori. In 2015 sunt asteptati la start peste 50.000 de alergatori de maraton din intreaga lume. De altfel, inscrierile in competitie au fost epuizate inca de la inceputul lunii Decembrie 2014. Marathon de Paris a fost deschis anul acesta de catre atletul etiopian Kenenisa Bekele, triplu campion olimpic. Numeroase alte vedete maratoniste vor fi prezente si in 2015 pentru a parcurge in alergare impreuna cu participantii la eveniment peste 1,632,524 km, adica de peste 41 de ori circumferinta Pamantului.

No Comments Yet.

Leave a comment