La inceput, cand am aflat ca sunt singura fata, ma gandeam ca o sa raman in urma si cumva nu o sa tin pasul cu ceilalti… dar nu a fost cazul. Mi-au placut atentia si feedback-ul constant pe traseu si fiecare exercitiu explicat pe intelesul meu. Nu am simtit ca trece timpul aiurea nici o clipa.

Experienta in tabara de mountain-bike a fost o combinatie perfecta de traseu variat, km adunati si explicatii. Exercitiile repetate si puse imediat in practica, au fost distractive si solicitante in acelasi timp. “Pozitia de atac”, “pomparea”, cu siguranta le voi folosi la fiecare iesire cu MTB-ul de-acum incolo… iar pedalatul cu un picior va face parte din antrenamentul uzual de bicicleta.

Mi s-au parut foarte utile si referirile la situatii similare din concurs, si nu pot exprima ce bucurie am simtit cand am sarit peste acel bustean (nu a fost chiar un bustean mare, dar mie asa mi s-a parut). M-ai ajutat sa inving o parte din teama de coborare, dar recunosc ca mai am mult de lucru la acest capitol, eu cu mine mai mult. Au fost bine primite si recomandarile pentru setarile bicicletei, si ca efectiv ai avut rabdare sa muti saua mai in fata.

Desi am bicicleta de mai mult de 5 ani, simt ca de abia acum incep sa ma dau cu MTB-ul. Recomand tuturor tabara ta, in acelasi format restrans de participanti… si astept cu nerabdare calendarul de primavara. As reveni cu interes, si chiar m-am motivat in ale MTB-lui dupa acest weekend, mai mult decat dupa un concurs. Iti urez numai bine in continuare si succes in tot ce-ti propui. Abilitati de trainer ai, si sa te bucuri de conjuncturi mereu favorabile!

simona