Am fost plăcut impresionant încă de la telefon de când am vorbit prima oară. Sincer, mă așteptam să fie o conversație gen “Da, avem locuri disponibile, asta e contul în care să depuneți avansul…”.  Chiar plecasem de la muncă atunci când te-am sunat și a trebuit să trag pe dreapta ca să pot să mă concentrez la discuție :)) (asta e… dacă bărbații nu pot să facă mai multe lucruri deodată). A contat mult interesul acordat de la telefon și de fapt prima impresie pe care ți-o faci despre cum o să decurgă tabăra. Deja eram foarte entuziasmat și începusem să-ți fac “reclama” numai în urma conversației.

Apoi totul pana prima zi a taberei a decurs cum ar trebui: mailuri cu detalii cat mai amănunțite despre locație și ce o să se întâmple în cele 3 zile.  Despre tabăra…ce pot să zic…si dacă nu ne explicai nimic și doar ne plimbam tot ar fi fost 3 zile extraordinare cu oameni nemaipomeniti (special thanks gazdelor: Dragoș și Irina la care o să revenim cat mai curând pentru senzații tari pe e-bike și Andreei și lui Gheorghe pentru poze și suport moral)

Eu personal am învățat lucruri noi, mi-am confirmat anumite credințe și am primit exact ceea ce mă așteptam de la această tabăra. Eu cred că ai reușit să ne treci prin toate situațiile pe care le-am putea întâlni într-un traseu de XC și ne-ai ghidat pe porțiunile mai dificile cu explicații și demonstrații practice. Așa că idee ar fi bine să scurtezi cat poți timpul de explicații înaintea unei coborâri abrupte mai ales pe marginea prăpastiei acolo ca îți cam taie din elan – ride or die :))) asta așa că o glumă.

Ți-am zis că eu venisem să învăț în mod special bunny-hop și manual și chiar dacă știam teoria nu îmi ieșea deloc până atunci când am început să “prind” mișcarea. M-a ajutat foarte mult ” relieful” ales. Acum exersez pe toate speed-bump-urile din oraș :)

tabara mountain bike