Eu m-am simtit foarte bine, am uitat complet de grijile cotidiene, stres, frustari, m-am incarcat bine de tot cu energia locului si a grupului :). Am invatat o gramada de lucruri, despre unele dintre ele citisem dar nu le pusesem in practica. Pot sa zic ca daca imi placea mtb-ul pana la bootcamp, dupa bootcamp imi place si mai mult. Aveam mare nevoie sa inteleg franarea, controlul, coborarea, urcarea, mi-a placut ca am trecut prin toate si am aflat raspunsuri la multe intrebari pe care le aveam. Am aflat ca mtb-ul e un sport de finete, lucrurile devin mult mai placute cand stii sa controlezi bicla la viteze mai mari si, desi pare periculos, ai un control mai bun.

.

.

As mai zice ca vremea ne-a fost impotriva, dar a fost un test de vointa si rezistenta mentala pe care aproape l-am trecut cu success. Cred ca am fost mai castigati deoarece am avut teren umed decat daca ar fi fost uscat. Desi am zis ca ar fi bine sa ma asteptati sa ne regrupam din cand in cand, mai ales dupa urcarile lungi, cred ca a fost si o parte buna aici pentru ca m-a determinat sa trag mai tare si sa incerc sa va prind; altfel cred ca as fi pedalat in zona mea de confort si progresele ar fi fost mai mici. Cred ca e OK sa stabilesti ritmul mai sus decat poate cel cu mai putina experienta. Mi-a placut ca ti-ai facut timp pentru fiecare dintre noi sa ne arati personal toate tehnicile, sa ne ajuti pe fiecare sa le imbunatatim, de multe ori parea ca sunteti mai multi Marc :).

.

.

Mi-a placut si compania, nu am foarte des ocazia sa ma intalnesc cu oameni care locuiesc in alte parti ale tarii, am discutat multe despre mtb si altele, baietii au fost super. Deci o experienta buna zic eu, raman cu amintiri placute, si de aceea vreau sa mai vin inca o data pe teren uscat sau aproape uscat.