Iti multumesc pentru weekend-ul trecut. Mi-a placut faptul ca ne-ai dat si feedback personalizat la sfarsit si imi e clar ca ai gandit tabara de mountain bike la modul serios, nu este ceva incropit, facut la repezeala.

,

Mi-a placut numarul de cursanti, pare ideal. Mi-a placut locul ales si cazarea.
Pentru mine, cursul a fost plin de informatii utile, tips & tricks la greu. Uneori aveam senzatia ca o sa plec din curs cu prea putina informatie fata de cata era prezentata. Nu avea timp sa se sedimenteze. Dar, povestind altora despre el, am simtit ca am retinut mai mult decat credeam.  Mi-a placut ca ai ales foarte bine traseele si punctele de instructaj. Mi-a placut ca ai incercat sa pastrezi un program cat de cat riguros, fara sa pui presiune pe unii cursanti.

,

Eu cred ca am plecat din curs cu mult mai multe decat m-as fi asteptat plus ca mi-a revenit pofta sa ma dau. In afara de 3-4 concursuri pe an si plimbari prin Bucuresti nu prea ies la ture. Revenind la prima zi, desi toti ne uitam chioras ca ne-ai asezat la masa de la debarcare, cred ca ai procedat bine. Nu puteam pleca nemancati si fara sa ne cunoastem oarecum. Pe scurt, m-am simtit excelent cu voi, am dobandit tehnici si deprinderi folositoare, am invatat ce trebuie sa modific la bicicleta. Sper sa ne mai vedem.

Cristian Draghici_1