Tin sa spun din capul locului ca mi-a placut foarte mult tabara de mountain bike MTB Skills and Boot Camp Campulung si o recomand cu caldura. As dori, daca pot (adica daca primesc permisie de la sotie/copii :) ), sa mai particip la alte tabere organizate de Marc. Chiar la o reeditare a acestei tabere.

.

Ce mi s-a parut foarte OK la tabara este modul in care partile “teoretice”, in care invatam si exersam diferite tehnici, se imbinau cu traseele mai lungi. Astfel, am putut invata si exersa, intr-un mod placut toate punctele din programul taberei, care, sa fiu sincer, initial mi s-a parut foarte ambitios.

Catalin Matei

.

Zona Campulung-Leresti in care s-a desfasurat tabara e superba, cu multe trasee de mountainbike. Cu colegii rideri m-am inteles foarte bine. Chiar m-au ajutat cu sfaturi despre reglaje/intretinere bicicleta. Cazarea a fost foarte buna, intr-o vila frumoasa, toata la dispozitia noastra. Iar ca bonus, tot evenimentul a fost fotografiat de un fotograf profesionist. Astfel am putut dovedi sotiei ca am fost in tabara de mountainbike iar prietenilor ca am facut bunny hop. La Marc am apreciat pasiunea sa pentru acest sport cat si rabdarea cu care a lucrat cu fiecare dintre noi deopotriva, in functie de nivelul si de asteptarile fiecaruia.